Wet Wapens en Munitie

Wij missen ons doel nooit.

De Wet Wapens en Munitie verbiedt onder andere het bezitten van en handelen in allerlei soorten illegale wapens en munitie. De meest voorkomende feiten gaan over (nep)vuurwapens en het bezit van steekwapens zoals messen. Let op: ook het bezitten en gebruiken van een nepwapen kan strafbaar zijn! Of een wapen echt of nep is, maakt voor justitie niet uit. De gevolgen kunnen groot zijn, dus schakel hoe dan ook een ervaren strafrechtadvocaat in.

Bijstand van een gespecialiseerde advocaat

Door hun ruime ervaring op het terrein van de Wet wapens en munitie, kunnen mr. Buchele en mr. Kriekaard u bijstaan in strafzaken waarin u wordt verdacht van overtreding van deze wet. Op basis van het dossier bepalen wij voor u de juiste strategie. En missen wij vrijwel nooit ons doel.

Buchele & Kriekaard

Wilt u verzekerd zijn van juridische bijstand van het allerhoogste niveau? Kies dan voor Buchele & Kriekaard! Wij zorgen voor een goede strategie, uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in uw zaak. Onze advocaten hebben een winnaarsmentaliteit en weten als geen ander welke punten we naar voren moeten brengen bij de rechtbank. Bij ons krijgt uw dossier de aandacht die het verdient, omdat we er alles aan willen doen om het best mogelijke resultaat te behalen. Kies voor Buchele & Kriekaard en ervaar zelf hoe wij uw zaak naar een hoger niveau tillen. Neem nu direct contact met ons op en zet de eerste stap naar succesvolle juridische bijstand!

Specialisaties