Vermogensdelicten advocaat

Onze bijstand is van onschatbare waarde.

Diefstal, heling, oplichting en witwassen zijn voorbeelden van vermogensdelicten. Deze delicten zijn strafbaar gesteld in verschillende varianten. In het geval van diefstal kan bijvoorbeeld sprake zijn van een winkeldiefstal of een zwaardere vorm van diefstal. Bijvoorbeeld een diefstal die gepleegd is door twee of meer personen of die is gepleegd door middel van inbraak. Ook voor heling geldt dat dit delict in meerdere verschillende varianten ten laste kan worden gelegd: schuldheling, opzetheling en gewoonteheling. De bijstand van een vermogensdelicten advocaat kan van onschatbare waarde zijn.

Uw verklaring

Wordt u verdacht van witwassen, bijvoorbeeld omdat er een groot contant geldbedrag bij u is aangetroffen? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een concrete en verifieerbare verklaring geeft voor de herkomst van het geld. Die verklaring mag bovendien niet (hoogst) onwaarschijnlijk zijn.

Bijstand van een vermogensdelicten advocaat

Mr. Buchele en mr. Kriekaard hebben ruime ervaring in dit soort zaken en weten op welke onderdelen verweer kan worden gevoerd. Uw dossier wordt behandeld met oog voor alle details die bij dit soort zaken van belang zijn.

Buchele & Kriekaard

Wilt u verzekerd zijn van juridische bijstand van het allerhoogste niveau? Schakel dan vandaag nog ons kantoor in! Onze advocaat met winnaarsmentaliteit weet precies welke punten we bij de rechtbank moeten aanvoeren en denkt altijd in mogelijkheden, niet in beperkingen. Bij ons kunt u rekenen op een goede strategie, uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie. We zorgen ervoor dat uw dossier de aandacht krijgt die het verdient, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen. Uw belang staat bij ons altijd voorop! Aarzel niet langer en neem contact met ons op om uw zaak te bespreken. 

Specialisaties