Strafrechtadvocaten Arnhem

Buchele & Kriekaard

Mr. Priscilla Buchele

Als gepassioneerde en overtuigende pleitbezorger met een sterke wil om te winnen, geeft mr. Buchele niet snel op. Waar anderen misschien zouden stoppen, gaat zij door. Tijdens procedures staat ze naast haar cliënten, niet alleen als advocaat, maar ook als sparringpartner en vertrouwenspersoon.

Direct contact opnemen?

Mr. Sander Kriekaard

Met zijn uitgebreide ervaring als strafrechtadvocaat, behandelt Mr. Sander Kriekaard een breed scala aan strafzaken. Zijn scherpe inzicht in de benodigde aanpak, gecombineerd met zijn to-the-point houding en bereikbaarheid, stellen hem in staat om altijd het maximale resultaat te behalen voor zijn cliënt.

Direct contact opnemen?

Vanuit Arnhem voor heel Nederland

Indien strafrechtadvocaten Arnhem uw zoekopdracht is, kunt u de zoektocht dus met een gerust hart hier staken. En hier is dan bij Buchele & Kriekaard Strafrechtadvocaten Arnhem. Hoewel we in deze Gelderse hoofdstad zijn gevestigd, staan wij door heel Nederland verdachten en slachtoffers bij. In iedere fase van het strafproces. Omdat strafrechtelijke vervolging zeer ingrijpend kan zijn, stellen wij ons te allen tijde flexibel en betrokken op. U kunt rekenen op jarenlange ervaring, kennis van (straf)zaken, een goede bereikbaarheid, korte lijnen, overtuigingskracht, helderheid en een no-nonsense aanpak. Buchele & Kriekaard staan paraat voor uw strafzaak.

Specialisaties