Mr. Sander Kriekaard

Strafrechtadvocaat

Mr. Sander Kriekaard kan bouwen op een ruime ervaring als strafrechtadvocaat. Hij behandelt alle soorten strafzaken met oog voor alle juridische details. Met aandacht voor zijn cliënt als persoon en een scherpe blik op de vereiste aanpak. Sander is ‘to the point‘ en goed bereikbaar. Dankzij deze eigenschappen weet mr. Kriekaard te allen tijde het maximale voor zijn cliënt uit een zaak te halen. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken.

Optimale uitkomst

Het werken met én helpen van mensen, dat drijft mr. Kriekaard. Voor de buitenwereld is een aangehouden verdachte vaak al schuldig. Hij staat alleen tegenover het grote politie- en justitieapparaat. Het geeft mr. Kriekaard veel voldoening om daar tegenwicht aan te bieden. Om een cliënt te begeleiden vanaf het eerste contact op het politiebureau tot aan de zitting. En om samen te werken aan de optimale uitkomst voor hem of haar.

Brede ervaring in allerhande strafzaken

Van diefstal, mishandeling en verkeerszaken tot omvangrijke drugs -en zedenzaken en levensdelicten: mr. Kriekaard behandelt alle soorten strafzaken, ook ten aanzien van minderjarige verdachten. Naast de bijstand aan verdachten heeft mr. Kriekaard ook ruime ervaring in het bijstaan van slachtoffers in alle mogelijke zaken binnen het strafrecht. Tot slot helpt hij cliënten van wie de aanvraag voor een VOG is afgewezen en die via een klaagschriftprocedure hun rijbewijs terug willen krijgen.

Ik weet precies wat er
nodig is
in een zaak.

“Of een zaak groot of klein is, maakt voor mij niet uit. Iedere zaak heeft een grote impact op iemands leven. Sinds 2015 werk ik in het strafrecht.

 

Inmiddels heb ik een breed scala aan strafzaken behandeld. Door het hele land en zowel in eerste aanleg als in hoger beroep.

 

Voor mijn start in de strafrechtadvocatuur heb ik ook voor een lange periode bij de sector strafrecht van de rechtbank gewerkt.

 

Daardoor weet ik precies waar de (on)mogelijkheden liggen in een zaak én wat er nodig is op zitting.”

Strafrechtadvocaten Arnhem? Buchele & Kriekaard!

Opleidingen

Master Nederlands Recht, specialisatie Strafrecht (Universiteit van Tilburg)

Lidmaatschappen

De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA)

Rechtsgebieden

Mr. Kriekaard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is mr. Kriekaard verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u als verdachte of slachtoffer in een strafzaak worden bijgestaan door mr. Sander Kriekaard?

Neem dan contact met hem op via telefoonnummer 06 24 27 16 33 of per e-mail via kriekaard@bk-sa.nl.