Mr. Priscilla Buchele

Strafrechtadvocaat

Dankzij haar ruime ervaring binnen het strafrecht kan mr. Priscilla Buchele oprecht een door de wol geverfde advocaat worden genoemd. Mr. Buchele behandelt alle soorten zaken binnen het strafproces en staat zowel verdachten als slachtoffers bij. Als gedreven en overtuigende strafpleiter met een sterke winnaarsmentaliteit geeft zij niet zomaar op. Waar anderen wellicht zouden stoppen, gaat zij door. Tijdens procedures staat ze zij aan zij met cliënten: als advocaat, maar ook als sparringpartner en vertrouwenspersoon.

Passie voor het strafrecht

De keuze van mr. Buchele voor de advocatuur is ingegeven door een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ze heeft een grote passie voor het strafrecht, met name omdat in geen enkel ander rechtsgebied de belangen voor de cliënt zó groot zijn. Dit blijkt alleen al uit de straffen die na een veroordeling kunnen worden opgelegd. Als een gevangenisstraf of andere sanctie dreigt, is het belangrijk om een bevlogen advocaat te hebben die vanaf het eerste moment met de cliënt meedenkt. Dat is wat haar kenmerkt. Zij streeft ernaar om het optimale resultaat behalen. Bij iedere zaak opnieuw.

Alle soorten strafzaken

Cliënten kunnen bij mr. Buchele terecht voor alle soorten strafzaken: van diefstal, mishandeling en verkeerszaken tot omvangrijke zedenzaken en levensdelicten. In iedere zaak, hoe groot of klein ook, zal zij zich vanaf het eerste moment inspannen om het beste resultaat voor haar cliënt te behalen.

 

Ook minderjarige verdachten kunnen op haar bijstand rekenen, omdat mr. Buchele zich tevens heeft gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht. Daarnaast heeft mr. Buchele veel ervaring met het voeren van CBR-procedures, die bijvoorbeeld kunnen volgen nadat iemand (vermoedelijk) heeft gereden onder invloed van alcohol of drugs. Mr. Buchele heeft zich eveneens gespecialiseerd in de bijstand van slachtoffers binnen het strafproces.

Niet afwachten,
maar aanpakken

“Word je verdacht van een strafbaar feit? Dan wil je een advocaat die voor jou klaarstaat, vanaf het allereerste moment.

 

Een goede strafrechtadvocaat wacht niet af, maar heeft een proactieve houding. Als één van mijn cliënten wordt aangehouden, begin ik op het politiebureau al met het verzamelen van bewijsstukken die ertoe kunnen bijdragen dat mijn cliënt zo snel mogelijk in vrijheid wordt gesteld.

 

Niet afwachten, maar aanpakken.

Dat is mijn motto.”

Strafrechtadvocaten Arnhem? Buchele & Kriekaard!

Opleidingen

Bachelor en master Rechtsgeleerdheid, specialisatie Strafrecht (Erasmus Universiteit)

Lidmaatschappen

De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA)

Rechtsgebieden

Mr. Buchele heeft staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is mr. Buchele verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten de benodigde opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u als verdachte of slachtoffer in een strafzaak worden bijgestaan door mr. Priscilla Buchele?

Neem dan contact met haar op via telefoonnummer 06 46 09 01 23 of per e-mail via buchele@bk-sa.nl.