Jeugdstrafrecht advocaat

Jong geleerd, niet oud gedaan.

Ook minderjarigen van 12 tot 18 jaar kunnen in aanraking komen met de politie. Soms vanuit een uit de hand gelopen grap, soms vanuit onwetendheid. Of iemand maakt simpelweg een fout. Als sprake is van verdenking van een strafbaar feit, kunt u een brief krijgen van de politie om u te melden voor een verhoor. De politie kan u ook direct aanhouden. Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een jeugdstrafrecht advocaat als Buchele & Kriekaard.

Specialist in jeugdstrafrecht

Het is van groot belang om advies en bijstand te krijgen van een gespecialiseerd jeugdstrafrecht advocaat. Het jeugdstrafrecht verschilt namelijk op bepaalde onderdelen van het ‘gewone’ strafrecht. Met nog een hele toekomst voor u, wilt u dat strafblad leeghouden. Jong geleerd is zeker niet oud gedaan!

Bijstand van een jeugdstrafrecht advocaat

Mr. Buchele en mr. Kriekaard kunnen beiden bouwen op hun ruime ervaring in het jeugdstrafrecht. Wij staan minderjarige verdachten bij; vóór, tijdens en na hun contact met de politie. Wordt u gedagvaard om op een zitting van de kinderrechter te verschijnen? Samen bepalen we de juiste strategie om de beste uitkomst voor u te bereiken.

Buchele & Kriekaard

Wilt u zeker zijn van juridische bijstand van het allerhoogste niveau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze jeugdstrafrecht advocaat heeft een winnaarsmentaliteit, weet als geen ander welke punten we naar voren moeten brengen bij de rechtbank en denkt altijd in mogelijkheden. Bij ons kunt u rekenen op een strategie op maat, uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie. Uw dossier krijgt bij ons de aandacht die het verdient, omdat we er alles aan willen doen om het beste resultaat te behalen. Wij stellen uw belang voorop en gaan tot het uiterste om uw zaak tot een succesvol einde te brengen. 

Onze specialisaties