Geweldszaken advocaat

Wij vangen de klap voor u op

Moord en doodslag, (zware) mishandeling, een woningoverval, geweld gepleegd met een groep, bedreiging, afpersing, stalking en vernieling: het zijn allemaal feiten die vallen onder de categorie geweldszaken. In het geval van een verdenking is bijstand van een gespecialiseerde geweldszaken advocaat essentieel. Juist omdat de officier van justitie in dit soort zaken vaak een gevangenisstraf of taakstraf eist.

Wij weten welke verweren we bij de rechtbank kunnen voeren en welke verzoeken tot (nader) onderzoek wij namens u kunnen doen. Was er sprake van opzet? Hoe groot was uw rol? Heeft u gehandeld uit zelfverdediging? Zijn er getuigen die uw verklaring kunnen ondersteunen? Wat zijn uw persoonlijke omstandigheden? Allemaal vragen die van groot belang zijn voor de uitkomst van uw zaak.

Geweldszaken advocaat gezocht?

Bijstand van een gespecialiseerde advocaat

Mr. Buchele en mr. Kriekaard hebben ruime ervaring op het gebied van geweldszaken. Wij vangen de klap voor u op. Vanaf het allereerste contact bereiden we u optimaal voor en begeleiden wij u tijdens alle fases van de procedure, tot en met de uiteindelijke zitting. In een vroeg stadium vragen we uw dossier op en adviseren we u over de te voeren strategie. Wij strijden altijd voor de best mogelijke uitkomst – of dit nu bijvoorbeeld een vrijspraak of een geheel voorwaardelijke straf is.

Buchele & Kriekaard

Bent u op zoek naar juridische bijstand van het allerhoogste niveau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze advocaat geweldszaken heeft een winnaarsmentaliteit, weet precies welke argumenten we moeten aandragen bij de rechtbank en denkt altijd in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende strategie, goede bereikbaarheid en heldere communicatie. Uw dossier krijgt bij ons de aandacht die het verdient, omdat we er alles aan willen doen om samen het beste resultaat te behalen. Bij ons staat uw belang altijd voorop! Kies voor onze expertise en ervaar zelf hoe wij uw zaak behandelen.

Specialisaties