Contact

Buchele & Kriekaard

Neem vrijblijvend contact op

U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen bij ons op kantoor. Een afspraak is uiteraard ook mogelijk op een rechtbank bij u in de buurt.

Buchele & Kriekaard Strafrechtadvocaten

Mr. Priscilla Buchele

Mr. Sander Kriekaard

Kosten rechtsbijstand strafzaken

Wij werken op basis van een toevoeging (ook wel gefinancierde rechtsbijstand of pro deo genoemd). Of u in aanmerking komt voor een toevoeging, wordt aan de hand van uw inkomen en vermogen beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand.

High Trust kantoor

Tijdens de intake zullen wij u informeren over de mogelijkheden en verzamelen wij de gegevens die wij nodig hebben om de aanvraag te kunnen doen. Omdat ons kantoor een zogenaamd High Trust kantoor is van de Raad voor Rechtsbijstand, kunnen wij u binnen een aantal dagen al laten weten of de toevoeging is toegekend

Duidelijkheid vooraf

Als u niet in aanmerking komt voor een toevoeging, werken wij op basis van een uurtarief. De hoogte van het tarief is afhankelijk van het soort zaak en de omvang van het dossier. Uiteraard kunnen wij ook een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak afspreken. In alle gevallen geldt dat vooraf duidelijke prijsafspraken worden gemaakt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.