Buchele & Kriekaard

Twee van de beste strafrechtadvocaten van Arnhem e.o.

Bent u op zoek naar de beste strafrechtadvocaten van Arnhem en omstreken? Neem dan contact op met Buchele & Kriekaard Strafrechtadvocaten. Wij zijn gespecialiseerd in de bijstand van verdachten en slachtoffers tijdens het strafproces. Bij ons advocatenkantoor krijgt u rechtsbijstand op het hoogste niveau, door bevlogen advocaten die strijden voor uw belang en doorgaan waar anderen wellicht zouden stoppen.

Grote belangen vragen om
de beste strafrechtadvocaten.

In geen enkele procedure kunnen de belangen zó groot zijn als tijdens een strafrechtelijke procedure. Als verdachte staat u tegenover het machtige Openbaar Ministerie. De officier van justitie kan diverse straffen en maatregelen eisen, zoals een taakstraf, een gevangenisstraf of een tbs-maatregel. Juist omdat de belangen zo groot zijn, is het cruciaal om bijstand te krijgen van één van de beste strafrechtadvocaten in uw regio. Samen strijden we voor de best mogelijke uitkomst. Uw belang is ons belang!

Deskundig, ervaren & betrokken

Ons kantoor onderscheidt zich van andere kantoren door onze deskundigheid, bereikbaarheid, gedrevenheid en betrokkenheid. U kunt rekenen op de allerbeste rechtsbijstand, geleverd door één van de beste strafrechtadvocaten van de regio. Alle strafzaken, hoe groot of klein ook, worden met dezelfde mate van aandacht en doortastendheid behandeld. Dit geldt voor het strafrecht voor volwassenen, het jeugdstrafrecht en de bijstand van slachtoffers. Wij behandelen ook met regelmaat mediagevoelige zaken. Wilt u bijgestaan worden door één van de beste strafrechtadvocaten in de regio? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Specialisaties