Advocatenkantoor Arnhem

Specialist in strafzaken

Is advocatenkantoor Arnhem uw zoekopdracht? Dan bent u bij Buchele Kriekaard aan het goede adres. Althans, wanneer u op zoek bent naar strafrechtadvocaten had u niet beter terecht kunnen komen. Ons kantoor in Arnhem is namelijk gespecialiseerd in strafzaken. We staan zowel verdachten als slachtoffers bij tijdens de strafrechtelijke procedure. Ook voor zaken die vallen onder het jeugdstrafrecht kunt u op onze bijstand rekenen.

Gevestigd in Arnhem,
werkzaam in heel Nederland.

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Arnhem, maar ons werkgebied is een stuk groter. Wij staan cliënten bij door heel Nederland en in iedere fase van het strafproces. Wij zijn flexibel en werken volledig digitaal, wat ons in staat stelt om overal te kunnen werken. Laat reistijd of reisafstand dus geen belemmering zijn om contact met ons advocatenkantoor in Arnhem op te nemen. Een bespreking online of op een rechtbank bij u in de buurt behoort altijd tot de mogelijkheden. We staan u graag te woord.

Ons advocatenkantoor in Arnhem

Uiteraard bent u op afspraak welkom op ons advocatenkantoor in Arnhem. Een eerste intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Wij zijn gevestigd aan het Sonsbeekpark in Arnhem; op loopafstand van de rechtbank, het politiebureau, het centrum en station Arnhem Centraal. Het is mogelijk om bij ons in de straat (betaald) te parkeren. Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps.

Strafrechtspecialisten Arnhem

Mr. Buchele & mr. Kriekaard zijn zeer ervaren strafrechtspecialisten en begrijpen hoe ingrijpend een vervolging kan zijn. Wij kunnen bouwen op onze jarenlange ervaring binnen het strafrecht. Omdat mr. Buchele en mr. Kriekaard zich alleen richten op de behandeling van strafzaken, zijn zij in hoge mate gespecialiseerd. U kunt rekenen op bijstand van het allerhoogste niveau. Onze advocaten volgen jaarlijks meerdere cursussen over strafrechtelijke onderwerpen om zodoende alle kennis up to date te houden.

Specialisaties