Advocaat zedenzaken

Vertrouwde rechtsbijstand

Wordt u geconfronteerd met een aangifte van bijvoorbeeld ontucht, aanranding of verkrachting? De aangifte en het eerste onderzoek zijn al gedaan als u op het politiebureau moet verschijnen. Verdachten hebben dan vaak het gevoel al achter te staan en toch niet geloofd te zullen worden. Helaas komt het ook voor dat een valse aangifte wordt gedaan. Gespecialiseerde bijstand van een advocaat zedenzaken is van groot belang. 

Een expert helpt je verder

In dit soort zaken is het van groot belang dat u vanaf het allereerste moment wordt bijgestaan door een gespecialiseerde advocaat zedenzaken. Zedenzaken lenen zich niet om te worden behandeld door een allround advocaat. Daarvoor zijn de belangen te groot en is dit rechtsgebied te specifiek van aard. Bovendien kunnen er zware straffen worden opgelegd. Dit heeft niet alleen gevolgen voor uzelf, maar ook voor uw omgeving.

Bijstand van een advocaat zedenzaken

Mr. Buchele en mr. Kriekaard hebben ruime ervaring in zedenzaken. U kunt vanaf het eerste moment op onze bijstand rekenen. Wij hebben niet alleen oog voor de juridische details, maar ook voor de impact die een dergelijke verdenking heeft op uw leven en uw omgeving.

Buchele & Kriekaard

Juridische bijstand van het hoogste niveau. Dat kunt u bij Buchele & Kriekaard Strafrechtadvocaten verwachten. Wij weten als geen ander welke punten we onder de aandacht van de rechtbank moeten brengen. Bij ons kantoor krijgt u bijstand van een advocaat met een ongekende winnaarsmentaliteit. Een advocaat die denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wij zorgen voor een goede strategie, uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie. Uw dossier krijgt de aandacht die het verdient. Om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Uw belang is ons belang!

Specialisaties