Advocaat slachtofferzaken

Wij zorgen dat u zich
gezien en gehoord voelt.​

Als u slachtoffer bent geworden van een strafbaar feit, spelen er vaak veel emoties op. Juist bij gevoelens van verdriet, boosheid en frustratie kan het prettig zijn om bijstand te krijgen van een gespecialiseerde advocaat slachtofferzaken. Als een strafrechtelijke procedure tegen de verdachte volgt (of als u dit voor elkaar wilt krijgen) komt er immers veel op u af. Mr. Buchele & Kriekaard kunnen naast uw advocaten ook vertrouwenspersonen en sparringpartners zijn.

Wij staan u écht bij

Onze advocaten begeleiden u door de procedure en nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opstellen van een spreekrechtverklaring, het opstellen van een verzoek tot schadevergoeding en het vragen om een contact- en locatieverbod.

 

Ook geven wij u uitleg over iedere fase van de procedure, zodat u een goede afweging kunt maken in de verschillende keuzes die u heeft. Wilt u bijvoorbeeld aanwezig zijn tijdens de zitting of liever niet? Wilt u voorafgaand aan de zitting een gesprek met de officier van justitie? Door onze bijstand weet u precies waar u recht op heeft.

Mocht de officier van justitie na uw aangifte beslissen dat er geen strafzaak komt, kunnen wij via een bezwaar of artikel 12-procedure toch proberen om de verdachte vervolgd te krijgen.

Als u slachtoffer bent van een gewelds– of zedendelict, kunnen wij u bovendien meestal kosteloos bijstaan. Dit geldt uiteraard ook voor nabestaanden van een naaste die ten gevolge van een geweldsmisdrijf is overleden.

Bijstand van een advocaat slachtofferzaken

Mr. Buchele en mr. Kriekaard hebben ruime ervaring in de bijstand van slachtoffers in een strafrechtelijke procedure. Wij begeleiden u door de hele procedure, vanaf de aangifte tot en met de uiteindelijke zitting.

 

Omdat wij ook strafzaken behandelen, weten wij precies wat u kunt verwachten in een strafzaak – ook van de zijde van de verdediging. In een strafrechtelijke procedure staat de verdachte centraal. Wij zorgen ervoor dat u ook gehoord wordt.

Buchele & Kriekaard Strafrechtadvocaten

Wilt u verzekerd zijn van juridische bijstand van het allerhoogste niveau? Dan is het tijd om in actie te komen! Onze advocaat slachtofferzaken heeft een winnaarsmentaliteit en weet als geen ander welke punten we onder de aandacht van de rechtbank moeten brengen. Wij denken altijd in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Bij ons kantoor kunt u rekenen op een goede strategie, uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie. Uw dossier krijgt bij ons de aandacht die het verdient, omdat wij er alles aan willen doen om samen tot het beste resultaat te komen. Bij Buchele & Kriekaard staat uw belang voorop! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw zaak tot een goed einde te brengen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Specialisaties