Advocaat drugszaken

Wij maken de juiste afweging

De Opiumwet verbiedt onder andere het bezitten, maken, verhandelen en in- en uitvoeren van zowel soft- als harddrugs. U kunt bijvoorbeeld verdacht worden van betrokkenheid bij een aangetroffen hennepkwekerij. Of juist van het bezitten dan wel dealen van softdrugs of harddrugs. Onze advocaat drugszaken weet op welke punten verweer kan worden gevoerd. 

Was er überhaupt sprake van verdovende middelen? Had u wetenschap van de kwekerij in uw woning of de door u verhuurde bedrijfsruimte? Waren de drugs wel bestemd voor de handel en niet gewoon voor eigen gebruik? Allemaal factoren die de strafrechter in de uiteindelijke beoordeling moet meewegen. Onze strafrechtadvocaten staan u bij.

Financieel belang

Bij dit soort zaken speelt vaak een groot financieel belang. Als de officier van justitie vindt dat u met het strafbare feit geld heeft verdiend, dan zal een zogenaamde ontnemingsvordering volgen. Buchele & Kriekaard weten als geen ander hoe zij verweer moeten voeren op deze vorderingen.

Bijstand van een gespecialiseerde advocaat

Mr. Buchele en mr. Kriekaard maken voor u de goede afweging. Wij hebben al veel verdachten in drugszaken met succes bijgestaan. Uw dossier wordt behandeld met oog voor alle details die bij dit soort zaken van belang zijn.

Buchele & Kriekaard Strafrechtadvocaten

Bij ons kantoor kunt u rekenen op juridische ondersteuning van het hoogste niveau. Wij zijn als geen ander in staat om de relevante kwesties voor de rechtbank te benadrukken. Onze advocaat drugszaken is een winnaar in hart en nieren en denkt in termen van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Buchele & Kriekaard zorgen voor een doordachte strategie, uitstekende bereikbaarheid en heldere communicatie, zodat uw zaak de aandacht krijgt die het verdient. Wij stellen uw belangen voorop, zijn doortastend en werken hard om het beste resultaat te behalen. Bij Buchele & Kriekaard bent u in goede handen!

Specialisaties